Over

Ismet Sahin / Founder

Mijn carrière als marketeer begon al vroeg met het verkopen van tweedehands games op Marktplaats. Máár een mooiere herinnering aan het begin van mijn carrière als marketeer is dat ik mijn moeder hielp bij het opstarten van haar eigen onderneming. Ik vond het erg leuk om flyers met speciale aanbiedingen in elkaar te flansen. Zo rolde ik dit vak in, ontstond mijn eigen netwerk en kon ik me verder ontwikkelen. Het was voor mij dan ook niet meer dan logisch dat ik Marketing & Communicatie ging studeren. Na jarenlange ervaring in marketing voor vrienden, kennissen en bij bedrijven, besloot ik eind 2016 voor mijzelf te beginnen. De naam van mijn bedrijf E-Commercer zegt precies wat ik ben en wat het is.

 

Inmiddels blijft het ook niet meer bij flansen, maar gaat het er allemaal iets anders aan toe. Met inzet van onder andere Google Analytics kan ik zien waar klanten naar zoeken, welke pagina’s relevant zijn, hoe lang klanten op een pagina blijven, welke knop of afbeelding vaker wordt aangeklikt en hoe dit soort gegevens het beste vertaald kunnen worden naar Google AdWords, zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteermethodiek zoals Facebook, Instagram en Snapchat.

 

Het leukste aan mijn werk als marketeer is het proces. Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. Én bij een goede afstemming behalen we optimaal resultaat.